Huawei Ascend P7 mini resmiyet kazandı

Huawei Ascend P7 mini resmiyet kazandı

Huawei, platinyum serisinin geçen seneki 6,2 milimetrelik modeliyle mobil pazarda iyi iş çıkarmıştı. Ascend P6 olarak bilinen cihazın devam modeli üzerinde çalıştığı bilinen Shenzhen merkezli üretici, bugün ana telefondan önce mini sürümünü resmen tanıttı. 7,8 mm kalınlığındaki Ascend P7 mini, P6 ile büyük ölçüde örtüşen özgün bir dizayn anlayışıyla oluşturulmuş kasasıyla dikkat çekiyor. Sınıfının en iyi tasarımlı çözümü olmaya aday P7 mini, orta seviyenin standart haline gelmii donanım özellikleriyle geliyor.

115 gram ağırlığında ultra ince kasa, 4,5 inçlik 960 x 540 piksel IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP arka, 5 MP ön kamera, 2.000 mAh pil, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve Ascend P serisine özel Huawei Emotion kullanıcı arayüzüyle donatılan P7 mini'ye 4G LTE iletişim teknolojisi desteği ve diğer mobil teknoloji standartları eşlik edecek.

Avrupa fiyatının 250-300 avro seviyesinde olacağı bildirilen akıllı telefon, Huawei'nin 7 Mayıs tarihinde Fransa'nın Paris şehrinde organize edeceği özel basın etkinliğinde Ascend P7 ile birlikte teknoloji medyasının beğenisine sunulacak. Yeni nesil Ascend Platinum modellerinin ne zaman piyasaya sürüleceği etkinlikte veyahut ilerleyen bir tarihte açıklanacak.



Eklenme tarihi: 28.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler