6,5 mm kalınlığa sahip Huawei Ascend P7 resmiyet kazandı

6,5 mm kalınlığa sahip Huawei Ascend P7 resmiyet kazandı

Fransa'nın Paris şehrinde bir basın tanıtımı düzenleyen Huawei, Ascend Platinum serisinin yeni amiral gemisini gün yüzüne çıkardı. Geçen sene çıkış yapan ve dünya genelinde 4 milyon sattığı açıklanan Ascend P6, yerini bugün tanıtımı gerçekleştirilen modele bırakarak firmanın son dönemdeki en başarılı çözümleri arasına ismini yazdırdı. Mini versiyonu daha önceden detaylandırılan yeni Ascend P modeli, selefi gibi ultra ince yapısıyla dikkat çeken bir metal kasayı beraberinde getiriyor.

'nin etkileyici bir görünüme sahip alüminyum kasası, arka bölümünde daha önce herhangi bir akıllı telefona uygulanmamış üretim süreçleri sonucu elde edilen 7 katmanlı bir dayanıklı camla kaplanmış. Profil kısmı su damlasından ilham alınarak dizayn edilen cihaz, hem arka hem de ön yüzünde Corning'in Gorilla Glass 3 dayanıklı cam çözümüyle korunuyor. Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri bulunan kasa, 6,5 milimetre kalınlığında tasarlanmış.

5 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) IPS LCD ekran ve In-cell dokunmatik panel, 1,8 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci ve ARM Mali-T450 GPU'lu HiSilicon Kirin 910T çipset, 2 GB LPDDR2 RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 MP f/2.0 diyafram aralıklı arka kamera, 8 MP görüntülü görüşme kamerası, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC çipi, 4G LTE iletişim teknolojisi desteği, 2500 mAh pil, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve Huawei Emotion UI 2.3 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak telefonun metal gövdesine rağmen 124 gram ağırlığında olacağını belirtelim.

P6'nın aksine Ascend P7'yi üst düzey bir akıllı telefon olarak geliştiren Çinli üretici, tasarım anlayışıyla yine milyonlarca tüketicinin ilk tercihi olmayı planlıyor. Bu ay içerisinde Asya, Avrupa ve Afrika'daki 31 ülkede piyasaya sürülecek ultra ince telefon, 449€ fiyat seviyesinden alıcı bulacak. Artırılabilir hafıza, çift SIM desteği, 4G LTE teknolojisi, %10 şarj ile bir günlük kullanım süresi sunabilen ultra düşük güç tüketim modu gibi mühim fonksiyonları beraberinde getirecek Huawei Ascend P7'nin resmi tanıtım videosu ve ilk televizyon reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Huawei Ascend P7 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.





Eklenme tarihi: 7.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler