Huawei Ascend Mate 2 internete sızdı

Huawei Ascend Mate 2 internete sızdı

6 inç segmentine mensup ilk mobil cihazlardan biri olan Ascend Mate, bu seneki Mobil Dünya Kongresi'nde resmiyet kazanmıştı. Etkinliğin katılımcılarından büyük ilgi gören tablet telefon, düşük ekran kalitesine ve beklentilerin üzerindeki perakende satış fiyatına rağmen tüketicilere yeni bir mobil aygıt deneyimi yaşatmayı başarmıştı.

Ascend Mate'nin yenilenmiş bir versiyonu üzerinde çalıştığı iddia edilen Huawei'nin ikinci nesil telefon-tablet melezi, Sina Weibo sosyal ağı üzerinden paylaşılan görseller sayesinde doğrulanmış oldu. Ascend Mate 2 olarak isimlendirileceği belirtilen telefon, yine 6,1 inçlik bir ekrana sahip olacak. Full HD mi yoksa yeniden HD çözünürlüklü bir panelle mi donatılacağı henüz netlik kazanmamış olan aygıta 1.6 GHz hızında dört çekirdekli Cortex-A9 işlemci ve ARM Mali 450 grafik işlemciye sahip HiSilicon Kirin 910 yongada sistem çözümü güç verecek.



Birinci modele kıyasla daha gelişmiş ve üst düzey görünüme sahip kasayla donatılan Huawei Ascend Mate 2'nin MWC 2014'te resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor. Çin'de resmen sertifikalanan aygıtın bahar aylarında Afrika, Asya ve Avrupa ülkerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 28.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler