7,5 milimetre kalınlığa sahip Huawei Ascend G6 tanıtıldı

7,5 milimetre kalınlığa sahip Huawei Ascend G6 tanıtıldı

Ultra ince Ascend P6 ile endüstriyel tasarım konusunda sahip olduğu hüneri gözler önüne seren Huawei, benzer çizgilere sahip bütçe dostu yeni Ascend akıllı telefonunu duyurdu. Daha önce internete sızmış olan G6 model numaralı yeni cihaz, Huawei'nin 4G LTE iletişim teknolojisini destekleyen yeni HiSilicon yongasından gücünü alıyor ve P6 kadar olmasa da oldukça zarif bir kasayla korunuyor.

4,5 inç büyüklüğünde qHD (960 x 540 piksel) LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP arkadan aydınlatmalı kamera, 5 MP ön kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 + Low Energy, NFC çipi, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemiHuawei Ascend G6, Huawei Emotion 2.0 kullanıcı arayüzü ve 2.000 mAh'lik güç ünitesine sahip cihazın 3G ve 4G olmak üzere iki farklı versiyonu mevcut. Türkiye'ye gelmesi muhtemel 3G modeli, 7,5 milimetre kalınlığında ve 115 gram ağırlığındayken; 4G sürümünde kalınlık 7,85 milimetreye kadar çıkıyor.

Ascend G6'nın 88 derecelik çekim açısı ve 5 megapiksel çözünürlüğüyle dikkat çeken ön kamerası, yeni nesil akıllı telefonlardaki görüntülü görüşme kameralarında yaşanan dönüşüme en büyük örnek. Google'nin üreticilere çağrısına rağmen KitKat yerine Jelly Bean sürüm ailesinin son dağıtımıyla çıkış yapacak telefon, siyah, beyaz, pembe, altın ve mavi renk seçenekleriyle sunulacak. 3G versiyonu mart ayında fiyatla satışa çıkacak G6'nın Ascend G6 4G olarak bilinen sürümü ise nisanda 249€ seviyesinden tüketiciyle buluşmuş olacak. Akıllı telefonun resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Huawei Ascend G6 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler