HTC'nin 5.2 inçlik Butterfly 2 akıllı telefonuna ait ön panel görüntülendi

HTC'nin 5.2 inçlik Butterfly 2 akıllı telefonuna ait ön panel görüntülendi


İlk kez mayısta gündeme gelen HTC'nin ikinci bir Butterfly modeli üzerinde çalıştığı iddialarını teyit edecek yeni görüntüler ortaya çıktı. Uzak doğulu kaynaklar tarafından servis edilen fotoğraflarda, iddiaya göre; HTC'nin Butterfly 2 modeline ait ön paneller bulunuyor. Siyah, beyaz ve mavi renkteki donanım parçaları, serinin önceki iki üyesi Butterfly, Butterfly S ve WP8'li Windows Phone 8XT''den çizgiler taşıyor.

5.2 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) Super LCD 3 ekran, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, IPX7 suya karşı dayanıklılık sertifikası, HTC Zoe kamera ve ön yüzeye konumlandırılmış Boom Sound hoparlörlerin eşlik edeceği cihaz, 15-17 Ekim'de tanıtılması beklenen 5.9 inçlik One Max ile birlikte çıkış yapabilir. Şimdilik 5 inç üstü segmentine mensup telefonun ne zaman sergileneceği bilinmese de, CES 2014 konferansında bir basın etkinliği düzenlenerek duyurulabileceğinden bahsediliyor.

Ana ekran ve geri düğmeleri arasına yerleştirilen ön yüz hoparlörüyle dikkat çeken HTC Butterfly 2'nin üç farklı ön paneline ait daha detaylı görüntüler için buradaki internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 30.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler