HTC'den yeni Samsung Galaxy S4 açıklaması

HTC'den yeni Samsung Galaxy S4 açıklaması

Samsung Galaxy S4 tanıtımından beri teknoloji meraklılarının en çok konuştuğu konular arasında yer alırken rakip firmalar da yeni telefon hakkındaki yorumlarını esirgemiyorlar. Özellikle pazar içerisindeki en büyük rakipleri olan telefon ile ilgili eleştirilerin ve kötülemelerin ardı arkası pek tabii ki kesilmiyor.

Apple’ın yeni sitesini yayına alması, LG’nin tanıtım günü yaptığı ve çok ilgi çeken reklam bunların bazıları. HTC tarafında ise tanıtıldığı gün yapılan ve kullanılan malzeme ile ilgili gelen eleştirilere yenileri eklendi.

HTC Kuzey Amerika başkanı Mike Woodward tarafından yapılan açıklamada Galaxy S4’ün tasarım olarak bir yenilik getirmediği ve Galaxy S3’e çok benzediği belirtilirken, tanıtımda üzerinde sık sık durulan yeni yazılımların ise bir aldatmacadan ibaret olduğunu söyledi.

Kendi telefonları HTC One’ı da övmekten geri kalmayan Woodward, Sense 5 arayüzüne sahip yeni HTC One’ın alüminyum yapısı ile Galaxy S4’ten çok daha iyi olduğunu söylerken, diğer bir gerçeğe daha değindi. Samsung’un pazarlama bütçesinin ve altyapısının kendilerine göre daha iyi olduğunu belirten başkan Woodward yaptığımız yatırımlarla gelirlerimizi artırarak ileride daha iyi duruma geleceklerini de sözlerine ekledi.

Açıkçası bu eleştirilerin taraflı olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz. Hangi telefonun daha iyi olduğuna ise pek tabii ki yine son kullanıcı verecek. Bilinen bir gerçek ise Samsung’un işi rakipleri karşısında eskisi kadar kolay olmayacağı.



Eklenme tarihi: 18.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler