HTC'de değişim başlıyor; firmanın yeni reklam yüzü açıklanıyor

HTC'de değişim başlıyor; firmanın yeni reklam yüzü açıklanıyor


Hisse senedi değeri geçen haftaki mali rapor duyurusundan sonra son sekiz yılın en düşük seviyesine gerileyen HTC, hissedarlarından 145 milyon dolarlık hissesini geri alacağını açıkladı. Şirketin satılacağı iddialarını yalanlayan ve One modelleriyle akıllı telefon piyasasında geniş bir tüketici kitlesine hitap edebilmek için çaba harcayan Tayvanlı şirket, Instagram, Vine ve Youtube üzerinden paylaştığı bir videoyla çok yakında büyük yeniliklerin gün yüzüne çıkarılacağını müjdeledi.

Firmanın tüketici nezdindeki değerini artırmak ve son dönemde ciddi ekonomik sıkıntılara yol açan ürün satışlarını tetiklemek adına bir reklam yüzü seçmeye karar veren HTC'nin Demir Adam film serisinin başrol oyuncusu Robert Downey Jr. ile anlaştığı ileri sürülmüştü. Bu iddiaların ardından şimdiye kadar hiçbir resmi açıklamada bulunmayan mobil cihaz üreticisi, sosyal medyada yayımladığı yeni tanıtım videosuyla söylentileri resmen doğruladı.

Kısa videoda helikopterden inen Amerikalı film yıldızının kendisine tokalaşmak üzere el uzatan HTC yöneticisine gülünç bir biçimde karşılık verdiği görülüyor. Video, "Here's To Change (Değişim için burada)" ve "Happy Telephone Company" sloganları göründükten sonra sona eriyor. Herşeyin yolunda olduğu mesajını veren HTC, önümüzdeki günlerde Robert Downey Jr. ile işbirliğini ve muhtemelen 5.9 inçlik telefon-tablet melezi One Max'ı açıklayacak.



Yazar: Bilal Akgündüz11



Eklenme tarihi: 6.08.2013
Kaynak: HTC

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler