HTC U11 dayanıklılık testinden geçemedi

HTC U11 dayanıklılık testinden geçemedi

Bu sene yeni bir tasarım ve yeni bir ürün ailesiyle tüketicilerin karşısına çıkan HTC, kısa süre önce Snadpragon 835 çipsetli amiral gemisini piyasaya sürmüştü. Her üst seviye telefonda olduğu gibi meşhur YouTube yayıncısı JerryRigEverything'in özel dayanıklılık testine tabi tutulan U11 adlı cihaz, kolay bükülebilen çerçevesiyle HTC'nin önceki cihazlarında elde ettiği sağlamlık imajını yıkmış oldu.

Sene başında tanıtılan HTC U Ultra'dan farklı olarak ön tarafta kavisli cam kullanan ve iki cam yüzey arasındaki metal çerçeveyi yeterince dayanıklı üretmeyi başaramayan HTC, U11 ile JerryRigEverything standartlarına göre başarısız bir çalışma ortaya koymuş. Bükülme testi sırasında çerçevesi yamulan ve ekranı parçalanan telefon, benzer kasa özelliklerine sahip Galaxy S8'in dayanıklı yapısıyla kıyaslandığında gerçekten eleştiriyi hak ediyor.

Basınca duyarlı çerçeveyle gelen HTC U11, bir ay önce ABD, Tayvan başta olmak üzere birkaç ülkede satılmaya başlamıştı. Cihazın satışı bu ay Avrupa ve Asya odaklı yeni pazarlara yayılacak. 649 dolar fiyat etiketli U11'in Türkiye'de 3000 ₺ seviyesine konumlanması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler