HTC U Ultra internete sızdı

HTC U Ultra internete sızdı

Android platformunun ilk yıllarında büyük başarı göstererek ABD pazarında liderliğe kadar yükselen HTC'nin yükselişi gibi düşüşü de hızlı oldu. Artan rekabete ayak uyduramayan firma akıllı telefon pazarında oyun dışı kalmak üzere. Ancak pes etmeye niyeti olmayan HTC, yarın yeni U serisi telefonlarını tanıtarak işleri tersine çevirmeye çalışacak.

U serisinin üst seviyesi için Ocean Note kod adıyla bir amiral gemi telefonu geliştiren Tayvanlı üretici, sızıntılara göre Qualcomm'un 10 nm'lik Snapdragon 835 çipinden istifade eden ilk isim olacak. 6 inç QHD ekranlı telefonda ayrıca ikincil ekran, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 24 MP arka, 16 MP ön kamera, parmak izi okuyucu, USB-C portu ve 4000 mAh pil bulunacak.

İnternete sızan prototip görüntüleri HTC U Ultra adlı telefonun ikincil ekran ve USB-C portu gibi özelliklerini doğruluyor. Siyah, beyaz, mavi, pembe ve roze altın renklerde üretileceği belirtilen cihazın tanıtımı 12 Ocak tarihinde internet üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecek. U Ultra'ya Helio P10 çipsetli U Play modeli eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 11.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler