HTC U tanıtım tarihi açıklandı

HTC U tanıtım tarihi açıklandı

HTC, sene başında tanıttığı U Ultra ile üst segmentte yeni bir cihaz serisinin temelini oluşturmuştu. Firma, U Ultra ile Ocean kod adlı asıl amiral gemi telefonunu satışa çıkarana kadar piyasayı yeni tasarım ve isimlendirmeye alıştırmış oldu. Nihayet beklenen tanıtım bugün resmileşti.

HTC U adlı amiral gemisini 16 Mayıs'ta tanıtacağını açıklayan Tayvanlı üretici, Taipei, New York ve Londra'da üç ayrı basın etkinliği düzenleyecek. 5,5 inç QHD çözünürlüklü ekran, Snapdragon 835 çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza, 12 MP arka, 16 MP ön kamera, 3000 mAh pil, su geçirmez kasa ve Android 7.1 Nougat işletim sistemi üzerinde çalışan HTC Sense 9 arayüzüne sahip telefon, Tayvan ve Çin'de 6 GB RAM, 128 GB hafıza sürümüyle tüketicilerin karşısına çıkacak.

Rakiplerinin aksine çerçevesiz ekran ya da kavisli ekran gibi bir donanım özelliği barındırmayan HTC U, farkını bünyesinde barındırdığı yeni bir kontrol mekanizmasıyla gösterecek. Cihazın çerçevesine entegre bu mekanizma, kullanıcı eliyle telefonu sıktığı zaman harekete geçiyor. Sıkma sırasında cihazın çerçevesine uygulanan basıncın oranı ya da sıkma süresine göre ekran kilidi, el fenerini açma, Google Asistan kısayolu, kamerayı çalıştırma gibi farklı işlemler başlatılabiliyor.

HTC U tanıtım etkinliği htc.com/launch adresinden canlı olarak yayınlanacak. Telefon için hazırlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler