HTC One X9'dan prototip görüntüleri

HTC One X9'dan prototip görüntüleri

One A9'dan sonraki telefonu için Çin'de tanıtım çalışmalarına başlayan HTC, orta-üst seviyeye yönelik X9 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bir süre önce Çin'de resmen sertifikalanan akıllı telefon, son iki günde iki farklı Uzak Doğulu kaynak tarafından incelendi. Prototip görüntüleri yayımlanan cihazın teknik özellikleri de kesinleşti.

5,5 inç Full HD ekran, 2,2 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemciye sahip MediaTek MT6795 çipset, 2/3 GB RAM, 16/32 GB hafıza, 13 MP çift LED flaşlı arka, 4 MP Ultrapixel ön kamera, 3000 mAh pil ve büyük ihtimalle Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek olan One X9, daha önce Huawei ve ZTE tarafından kullanılan arka kısımda kamera ve flaşı üzerinde barındıran anten kapaklı yekpare alüminyum kasa dizaynına sahip. Ön tarafta ise çift hoparlörüyle HTC Butterfly serisi modelleri andırıyor.

174 gram ağırlığında ve 7,99 mm kalınlığında olduğu rapor edilen One X9'un önümüzdeki günlerde Çin pazarı için resmen duyurulması bekleniyor. Küresel tanıtım muhtemelen gelecek yıl gerçekleştirilecek.





Eklenme tarihi: 16.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler