Büyük pilli HTC One X10'dan yeni sızıntı

Büyük pilli HTC One X10'dan yeni sızıntı

Ürün yelpazesinde yeniden yapılanmaya giderek üst segment için U serisini piyasaya süren HTC, orta seviyede One serisiyle yola devam etme kararı aldı. Yakında One X9 modelini güncellemesi beklenen Tayvanlı üretici, büyük ümitlerle satışa çıkardığı bu telefondan sonra selef modelde farklı bir yaklaşım benimsemiş. Evan Blass, daha önce internete sızan HTC One X10 telefonuna dair yeni bir sızıntıyla bu yaklaşımı detaylandırdı.

Telefon için hazırlanan resmi ürün posterini yayımlayan meşhur sızıntı kaynağı, 5,5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli MediaTek Helio P10 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 16 MP arka, 8 MP ön kameralı cihazda büyük sayılabilecek seviyede bir batarya kullanılacağını da doğruladı. Bu bataryanın 4000 mAh mi yoksa tıpkı Lenovo P2'de olduğu gibi 5000 mAh üstü kapasitede mi olacağı henüz bilinmiyor.

X9'un aksine One X10'u 300 dolar seviyesinden satışa çıkarmayı planlayan HTC, alüminyum kasa tasarımında da eski HTC One amiral gemi telefonlarındaki özgün çizgilerine dönmüş görünüyor. Bu sızıntıyla satışa hazır olduğu izlenimi veren X10'un önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 13.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler