HTC One X+ için Android 4.2.2 ve Sense 5 güncellemesinin dağıtımı başladı

HTC One X+ için Android 4.2.2 ve Sense 5 güncellemesinin dağıtımı başladı


HTC, Android 4.2.2 işletim sistemi güncelleme programı kapsamında ilk olarak One modelini son sürüme güncellemiş; geçtiğimiz ay da Butterfly için aynı yazılım ve arayüz yükseltmesini dağıtmaya başlamıştı. Firmanın güncelleme yol haritasındaki modellerden One X+ ise, bugün Jelly Bean kod adlı Android 4.2.2 versiyonuna güncellenen üçüncü HTC telefonu oldu.

2.17.709.2 yapı numaralı güncelleme; BlinkFeed ana ekran tasarımı, widget destekli yeni kilit ekranı, durum çubuğunda yüzdeli pil göstergesi, güç ayarları menüsüne eklenen yeni uyku modu seçeneği, çift parmakla yukarıdan aşağıya sürükleme hareketiyle ulaşılabilen yeni hızlı ayar menüsü, kablosuz ekran iletişiminde ve arayüzde belirgin performans artışı, güç tüketimiyle ilgili iyileştirmeler ve HTC One ile gelen galeri uygulamasına ait bazı yazılımsal fonksiyonları beraberinde getiriyor.

Şuan için yalnızca HTC'nin kendi ülkesi Tayvan'da piyasaya sürdüğü One X+ modellerini kapsayan yükseltmeyi cihazınızaHTC One X Plus kurmanız için yaklaşık 484 MB büyüklüğünde bir OTA paketini indirmeniz gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda tüm One X+ kullanıcılarına ulaştırılacak Android 4.2.2 ve Sense 5'li yazılımın güncelleme paketine buradan ulaşabilirsiniz. Dosyanın uluslararası cihazlarla uyumlu olmadığını, ancak ROM geliştiricileri tarafından birkaç gün içerisinde diğer modellere uyarlanabileceğini belirtelim.

HTC One X Plus ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar:Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 8.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler