HTC One satış rakamları 5 milyonu aştı

HTC One satış rakamları 5 milyonu aştı

Yaşadığı sorunları yeni amiral gemisi HTC One ile atlatmak isteyen Tayvanlı teknoloji firması HTC, yeni akıllısı ile 5 milyon barajını geçmeyi başardı.

HTC’nin üst düzey yöneticilerine bir nebze olsun nefes aldıran bu satış rakamına ulaşılması, yaşanan istifalar, tedarik sırasında çıkan problemler ve stok sorunları gibi birçok dertle uğraşmış bir firma için hiç de azımsanacak bir rakam olmadığı ortada.

Üretimi de gelecek aydan itibaren iki katına çıkartacak HTC’nin sınırlı pazarda yakaladığı bu satış rakamı önümüzdeki günler için ulaşılabilecek daha iyi rakamların da bir göstergesi sayılabilir. Özellikle son zamanlarda konuşulan HTC One’ın Google ile birlikte çıkması muhtemel HTC One Google Edition versiyonu bu rakamlara büyük etki yaratabilir.

Henüz dedikodu aşamasında olan HTC One Google Edition’ın çıkıp çıkmayacağı kesinleşmedi, fakat bu bile birçok teknoloji severi heyecanlandırmaya yetti. Android 4.2.2’nin yalın versiyonunu taşıyacağı iddia edilen telefon Samsung Galaxy S4 Google Edition gibi hiçbir firma yazılımını taşımayacak ve güncellemeleri erken alacak telefonlardan biri olacak.

Bu şekilde HTC kullanıcılarının şikayet ettiği güncelleme problemi de amiral gemisi modeli üzerinden kalkarken, tüketicilerin firmaya bakış açıları da daha olumlu bir seviyeye yükselecek. Gittikçe artan rekabette önemli adımlar olan bu stratejiler bakalım HTC’ye ne gibi sonuçlarla dönecek, bekleyip göreceğiz.

HTC One özellikleri:

HTC One

  • 68.2 x 137.4 x 9.3 mm boyutlarında, 143 gram ağırlık
  • 16777216 renkli, 1080 x 1920 px 4.7 in., dokunmatik ekran
  • 32 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 13 MP kamera, Flaş, Otomatik netleme
  • FM Radyo, Bluetooth , 3G, Wireless , Wifi Hotspot, GPS, NFC, HDMI
  • Google Android Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean) işletim sistemi
  • Qualcomm APQ8064 Snapdragon Quad-core 1.7 GHz Krait işlemci, 2 GB RAM, Adreno 320 grafik işlemci


HTC One ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 24.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler