HTC One mini için Android 4.3 Jelly Bean yazılım güncellemesi çıktı

HTC One mini için Android 4.3 Jelly Bean yazılım güncellemesi çıktı

HTC One için son Jelly Bean güncellemesini geçtiğimiz ekim ayında dağıtmaya başlayan HTC, bazı bölgelerde Android 4.4 KitKat dağıtımını dahi resmi olarak başlatmıştı. One serisinin orta düzey modeli HTC One mini ise kısa süre önce Android 4.3 güncelleme programına dahil edildi.

2.12.401.1 yapı numaralı ve 630 MB büyüklüğünde bir OTA paketiyle uluslararası cihaz sahiplerine ulaştırılan güncelleme, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındırıyor.Bunların yanı sıra BlinkFeed, video ve müzik uygulamalarını kapsayan birtakım yenilik ve değişiklikler ile BlinkFeed ana ekran fonksiyonlarını kapatabilme yetisini beraberinde getiren yükseltmenin yazılıma resmi Bluetooth 4.0 + Low Energy ve OpenGL ES 3.0 grafik API desteği gibi Android 4.3'ün kendi yenilikleri de eşlik edecek.

HTC One mini için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Güncellemeleri menüsünden kontrol etmeniz mümkün. Kademe kademe tüm ülkelere dağıtılacak güncellemeyi OTA yoluyla almak için cihazınızı internete bağlı tutmayı unutmayın. Türkiye dağıtımıyla ilgili daha fazla detay için bizi takip edin.

HTC One mini sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler