HTC One mini 2 resmiyet kazandı

HTC One mini 2 resmiyet kazandı

Mayısın ilk günlerinde internete sızdırılan HTC'nin yeni nesil mini akıllı telefonu, bugün yayımlanan bir basın açıklamasıyla resmen tanıtıldı. Geçen seneki One mini modelinden daha büyük ve %50'si alüminyum ile kaplı bir kasayı beraberinde getiren cihaz, Android işletim sistemi ve HTC Sense kullanıcı arayüzünün son sürümünü bünyesinde barındırıyor.

Corning Gorilla Glass 3 ile korunan 4,5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklüHTC One mini 2 bir Super LCD 2 ekranın eşlik ettiği One mini 2, 1,2 GHz hızında dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 grafik birimini yapısında ihtiva eden Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 yongasından gücünü alıyor. Arkadan aydınlatmalı f/2.2 diyafram aralığına sahip bir kamera merceğiyle donatılan 13 MP arka, Full HD video çekebilen 5 MP ön kameralı akıllı telefon, 1 GB LPDDR2 RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC çipi, 3,5 mm ses jakına entegre ses yükseltici, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, HTC Sense 6.0 arayüzü ve 2.110 mAh pil ile piyasaya sürülecek.

Ön yüze entegre HTC BoomSound hoparlörlerini One mini 2'de de kullanan Tayvanlı üretici, haziran ayı içerisinde Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Asya bölgelerinde satışa başlamayı planlıyor. Gri, gümüş ve altın renk seçenekleri bulunan cihazın HTC One mini ile aynı fiyat seviyesinden Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor.

HTC One mini 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler