HTC One mini 2'nin basın görüntüsü yayımlandı

HTC One mini 2'nin basın görüntüsü yayımlandı

Evleaks, yaklaşık üç ay önce teknik özelliklerini internete sızdırdığı HTC'nin yeni mini modeline ait ilk resmi görseli takipçileriyle paylaştı. HTC One M8 ile aynı tasarımı paylaşan telefon, önceki mini cihazına kıyasla daha büyük bir kısmı alüminyumla kaplı olan bir kasayı beraberinde getirecek. Sızan görselde, M8'in etkileyici görünümleriyle birbirinden güzel gümüş, altın ve gri renk seçenekleri M8 mini üzerinde sergileniyor.

4,5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) IPS LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemcili Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB LPDDR2 RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 13 MP kamera, 5 MP ön kamera, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzü ve ekran üzerinde dolaşım butonlarına sahip olacak telefon, One M8'in Duo Camera görüntüleme sistemi yerine 13 megapiksellik tek bir kamera sensörünü beraberinde getirecek. Wi-Fi 802.11ac desteği, 5 megapiksellik yüksek kaliteli görüntülü görüşme kamerası ile üst segment telefonları aratmayacak One mini 2, kuşkusuz orta sınıfın en iyi tasarıma sahip çözümlerinden biri olacak.

İkinci nesil HTC One mini, M8'den birkaç kademe daha aşağıda fiyatlandırılacak. Buna rağmen alüminyum kasası, bazı üst düzey donanım elemanları nedeniyle tüketicilerin mini markalı bir modelde görmeyi umduğu cazip bir fiyatla satışa çıkma ihtimali oldukça düşük. Yaz aylarında piyasaya sürülecek telefonun önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 4.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler