HTC One Max'a ait yeni bir prototip görüntüsü sızdırıldı

HTC One Max'a ait yeni bir prototip görüntüsü sızdırıldı


HTC'nin 5 inç üstü sınıfını hedef alan ilk telefonu One Max, Çin'deki operatör test çalışmaları sırasında yeniden görüntülendi. ePrice sitesinin yayımladığı ikinci fotoğraf, One Max'ın arka kısmındaki biyometrik sensör ve üç pinli aksesuar güç girişini gün yüzüne çıkarmış oldu.

Kamera ve flaşın altında yer alan kare şeklindeki yuvanın parmak izi okuyucuya ait olduğunu ileri süren uzak doğulu internet sitesi, telefonun çıkış tarihine yönelik yeni detaylar da paylaştı. 5.9 inçlik Full HD Super LCD 3 ekran, 2.3 GHz'lik dört çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB sistem belleği, 4 ultrapiksel HTC Zoe kamera, 2.1 MP arka kamera, 16/32 GB dahili hafıza, 3.300 mAh pil, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense kullanıcı arayüzünün yeni sürümünü bünyesinde barındıracak One Max'ın çıkış tarihi için ekimin sonu işaret ediliyor.

Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2013 fuarında sergilenmesi beklenen telefon-tablet karması mobil cihaz, yekpare alüminyum kasası, gelişmiş kamera fonksiyonları ve HTC Scribe dijital kalem yazılımı ile melez aygıt kategorisinde Samsung ve Sony'le rekabet etmeye çalışacak. İhtiyaç duyduğu donanım elemanlarının temininde ciddi sorunlar yaşayan HTC, rakiplerine kıyasla zayıf bir tedarik zincirine sahip olması nedeniyle One Max'ı en erken yılın dördüncü çeyreğinde tüketicilerle buluşturabilecek.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 19.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler