HTC One Max, Çin'de resmen görüntülendi

HTC One Max, Çin'de resmen görüntülendi


Çin'in haberleşme ekipmanlarına sertifika dağıtan Tenaa adlı kurumu, HTC One Max'a ait ilk resmi görüntüleri sağlayan kaynak oldu. Hafta başında 8060 model numaralı bir aygıtın sertifika bilgileri ve dökümanlar için gerekli fotoğraflarını resmi internet sitesi üzerinden incelemeye sunan Tenaa, One Max olarak bilinen büyük HTC One'ye dair bazı teknik detayları da resmen teyitetmiş oldu.

Arka yüzeyinde bir biyometrik sensör bulunan One Max, Apple'nin yeni nesil iPhone akıllı telefonuna benzer şekilde içerik güvenliği için kilit ekranı ve diğer sistemlerde parmak izinin kullanılabilmesini mümkün kılacak. 5.9 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) Super LCD 3 ekran, 1.7 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 2GB RAM, 4 MP HTC zoe kamera, alüminyum kasa ve 3000 mAh'nin üzerindeki bir güç ünitesini beraberinde getiren telefon-tablet melezi, Android 4.3 işletim sistemi ve HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü ön yüklü olarak sunacak.

15 veya 17 Ekim tarihlerinde resmen tanıtılacağı iddia edilen HTC One tasarım anlayışının direk entegre edildiği One Max'ın 800 dolar civarında bir fiyatla uzak doğu pazarına giriş yapması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 27.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler