HTC One mini, One max ve Desire 601 için KitKat güncellemesi başladı

HTC One mini, One max ve Desire 601 için KitKat güncellemesi başladı

KitKat işletim sistemi güncellemesi alan ilk cihazlardan biri olan HTC Onenin ardından üç yeni HTC telefonu daha son sürüme yükseltilmeye başladı. Daha önce KitKat güncellemesi alacağı ilan edilen One mini, ve Desire 601 en yeni Android versiyonuyla buluştu. Henüz belirli bölgelerde dağıtıma çıkan güncellemenin birkaç hafta içerisinde dünya geneline yayılması bekleniyor.

HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzü üzerine inşa edilen Android 4.4.2 sürüm numaralı işletim sistemine sahip olan güncelleme, bazı arayüz ve genel performans iyileştirmelerini beraberinde getirecek. Uyarı çubuğu saydam bir yapıya bürünecek ve sadece beyaz ögelerden oluşacak. Düşük güç tüketimiyle müzik dinleme, Google Cloud Print ile kablosuz yazdırma desteği, yeni güvenlik özellikleri ve sistem belleği kullanımına dair düzenlemelerin mevcut olacağı üretici yazılımı, One mini için 3.10.401.6; One max içinse 2.61.401.3 yapı numarasıyla dağıtılıyor.

Avrupa'daki SIM kilitsiz küresel One mini ve One max modellerine ulaştığı rapor edilen güncelleme, Kuzey Amerika'da ise Rogers ve Telus operatörleri tarafından satılan Desire 601 modelli cihazları kapsıyor. Yükseltmenin ne zaman Türkiye'ye ulaşacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 24.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler