HTC One max ve One mini için Android 4.4 güncelleme tarihi açıklandı

HTC One max ve One mini için Android 4.4 güncelleme tarihi açıklandı

Reddit üzerinden müşterilerinin sorularını yanıtlayan HTC, amiral gemi akıllı telefonu HTC One için neredeyse tamamlanmak üzere olan KitKat güncellemesi hakkında yeni detaylar paylaştı. Serinin diğer iki üyesi One max ve mini modellerinin ne zaman son Android sürümüne yükseltileceği sorusunu yanıtlayan üretici, önümüzdeki bahar aylarında bu çözümlerini de güncellemiş olacağını müjdeledi.

Parmak izi okuyuculu telefon-tablet melezi HTC One max için martta; alüminyum kasalı orta düzey telefonu HTC One mini içinse nisanda başlaması planlanan güncelleme, Sense kullanıcı arayüzünün yenilenmiş bir sürümünü beraberinde getirecek. Yeni üretici yazılımı ayrıca, Android 4.4 KitKat dağıtımına eşlik eden tüm yazılımsal yenilikleri de One max ve One mini kullanıcılarıyla buluşturacak.

Belirtilen tarihler yalnızca ABD'de satışa çıkan operatörlere ait One max ve One mini sürümleri için geçerli olsa da; HTC One'deki güncelleme dağıtım takvimi göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye gibi uluslararası cihaz versiyonlarının satışta olduğu bölgelerde KitKat yükseltmesinin açıklanan tarihlerden daha erken veyahut aynı dönemde başlatılacağını söylemek mümkün. Diğer ülkelere ait güncelleme zaman dilimleri hakkında çok yakında daha detaylı açıklamalar yayımlanacaktır.



Eklenme tarihi: 16.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler