HTC One M9 Plus resmen duyuruldu

HTC One M9 Plus resmen duyuruldu

Tanıtım etkinliğinde önce ifşa olan HTC One M9 Plus, bugün HTC'nin Pekin organizasyonunda resmen basının karşısına çıktı. Tam da sızıntıların işaret ettiği gibi Asya ülkelerini hedef alan bir amiral gemi telefonu olduğu ilan edilen M9+ Çin'de satışa sunuldu bile. Güçlenen M9 sürümüne One E9 ve E9+ da eşlik ediyor.

5,2 inç Quad HD (2560 x 1440 piksel) Super LCD3 ekran, 2,2 GHz 64-bit sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, PowerVR G6200 GPU'lu MediaTek Helio X10 MT6795T çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, microSD yuvarısı, 20 MP arka kamera, odaklanmaya destek olan ikinci bir arka kamera, 4 MP Ultrapiksel ön kamera, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11ac, parmak izi okuyucu, 2840 mAh pil ve Sense 7.0 arayüzlü Android 5.0 Lollipop işletim sisteminden oluşan M9 Plus'ın teknik özelliklerinde QHD ekran ve MediaTek çipset tercihi dikkat çekiyor.

Üç senedir amiral gemi telefonunu Full HD bir panelle piyasaya süren Tayvanlı üretici, modası geçmiş donanımıyla One M9'u Türkiye'ye 2799 TL seviyesinden satışa sunmuştu. M9 Plus ile bu fiyatı hak edebilecek bir ürün ortaya koyan HTC'nin bugün gerçekleştirdiği tanıtım, ekonomik sıkıntılarını aşıp kar etmeye başlayan bir şirketin yönünü yerel piyasaya çevirdiğinin bir göstergesi oldu. Yıllardır aynı telefonla küresel pazara hitap eden HTC, görünen o ki Çin ve civarındaki ülkelerin oluşturduğu büyük elektronik pazarından pay almaya odaklanacak.

Kurucusu Cheng Wang'ın CEO'luk görevini devralmasından sonra HTC'de başka hangi değişikliklere imza atılacağını birlikte göreceğiz. Bakalım önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek HTC amiral gemi telefonu şirketin yenilikçi yüzünü yansıtacak mı yoksa yine yeni yılı geçiştirme mahiyetinde bir ürün mü hazırlanacak.

HTC One M9 Plus sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler