HTC One M9'un donanım özellikleri detaylanıyor

HTC One M9'un donanım özellikleri detaylanıyor

Bu yıl az sayıda üst düzey telefonuyla piyasada varlık göstermeye çalışan HTC, sonraki amiral gemisinden çok şey beklendiğinin farkında. Bu sebeple ustalık dönemine ulaşmak üzere olduğu metal kasa tasarımı dahil birçok yönden One serisi tepe modelini yenileme peşinde olan üretici, M9 hakkında ilk ipuçlarını endüstri kaynakları aracılığıyla yaymaya başladı.

Quad HD standardına geçiş yapacağı belirtilen One M9'un, 5,2 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir LCD panel, Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 64/128 GB depolama seçenekleri ve son iki nesildir devam eden Ultrapiksel kamera sensörü tercihi dışındaki daha yüksek kalitede bir donanımı beraberinde getireceği iddia ediliyor.

2015'in ilk aylarında tanıtılacak olan üçüncü nesil HTC One, dış aksamını oluştururken kullanılacak olan yeni bir metal alaşım sayesinde kendini daha çekici kılmaya çalışacak. En nihayetinde aylar sonra duyurulması planlanan bir modelden bahsediliyor olması, paylaşılan bilgilerin her an değişebileceği gerçeğini de ortaya koyuyor. One M9'a dair kesinleşen detaylar için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 11.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler