HTC One M9 ve One M9 Plus ilk basın görseliyle internete sızdı

HTC One M9 ve One M9 Plus ilk basın görseliyle internete sızdı

Geçen sene sağlık sorunları nedeniyle sızıntı piyasasına veda eden meşhur bilgi kaynağı @evleaks, bugün bir kez daha sahneye çıktı. Son üç senedir HTC'nin amiral gemi telefonlarını resmiyet kazanmadan önce internete sızdıran Evan Blass, One M9'u da boş geçmedi.

Twitter hesabından HTC One M9 ve büyük ihtimalle şimdiye kadar One M9 Plus olarak bilinen telefon-tablet melezini gün yüzüne çıkaran Evleaks, son günlerde sızan prototip görüntülerinin de geçici kasalara ait görselelr olduğunu doğruladı. Yeni telefon dizaynını gizli tutmak için geçici kasalar üzerinde prototip test faaliyetleri yürüttüğü belirtilen HTC, amiral gemi cihazlarını mart başında resmen tanıtacak.

5 inç Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 20,7 MP arka kamera, 13 MP ön kamera ve 3.500 mAh pille donatılması beklenen One M9'un yanı sıra, daha geniş bir ekrana sahip One M9 da Barselona'da görücüye çıkacak. Bu modelin ön yüzündeki fiziksel düğmede parmak izi okuyucu donanım ihtiva ettiği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 28.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler