HTC One M9 tanıtım tarihi belli oldu

HTC One M9 tanıtım tarihi belli oldu

Yeni amiral gemi telefonu çalışmalarını gizlilik içerisinde sürdüren HTC, M9 kod adlı ürünü hakkında ilk resmi detayları paylaştı. MWC 2015 kapsamında bir basın etkinliği düzenleyeceği açıklanan mobil cihaz devi, Mobil Dünya Kongresi'nin basın gününde sonraki One telefonunu gün yüzüne çıkaracak.

Tayvanlı üretici, alüminyum kasa tasarımlarıyla son iki telefonunda endüstriyi memnun etmeyi başarmıştı. 2015'te de yekpare metal telefon dizaynına yapacağı takviyelerle tüketicinin karşısına çıkacak olan HTC, kar etmeye başladığı şu günlerde One M9 ile satışlarını artırmaya devam etmeyi umuyor.

5 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) Super LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 20,7 MP arka kamera, 4 MP Ultrapiksel veya 13 MP ön kamera, 3.500 mAh pil, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve HTC Sense 7.0 kullanıcı arayüzüne sahip olması beklenen One M9, büyük ihtimalle 1 Mart 2015 tarihinde resmen tanıtılacak.

Aşağıdan 1 Mart etkinliği için basına dağıtılan davetiyenin bir kopyasına göz atabilirsiniz. "Utopia in progress" mesajını yapısında ihtiva eden bu davetle büyük bir tanıtımın yaklaştığını haber veren şirket, bu güne kadar amiral gemisini internete sızmaktan alıkoymayı başardı. Ancak şubat ayı içerisinde M9'un gerek donanım özellikleri gerekse kasa tasarımına dair birkaç sızıntı gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel.



Eklenme tarihi: 18.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler