HTC One M9'un ilk prototip görüntüleri sızmış olabilir

HTC One M9'un ilk prototip görüntüleri sızmış olabilir

Resmi tanıtımı 1 Mart'ta gerçekleştirilecek olan HTC'nin yeni amiral gemisi, bugün ilk prototip görüntüleriyle internete sızmış olabilir. Nowhereelse.fr sitesinin güvenilir bir kaynağı tarafından sağlanan görüntüler, One M9 olarak bilinen telefonu ortaya çıkarma iddiasıyla internete servis edildi. HTC One M8'e kıyasla birkaç mühim donanım değişikliği bulunan cihaz, geçen seneki yekpare alüminyum kasa anlayışını devam ettirecek.

5 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) ekran, sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, ve 3.500 mAh pille donatılacağı ileri sürülen Hima kod adlı HTC telefonu, çift 4 MP Ultrapiksel kameralı Duo Camera donanımı yerine 20,7 MP çözünürlüklü tek bir kamera sensörüne sahip olacak. Bu büyük değişikliği, cihazın arka kısmına ait aşağıdaki prototip görüntüsü sayesinde teyid etmek mümkün.

Ekran çerçevesi de daralan HTC'nin 2015 model amiral gemisi, geniş yer kaplayan BoomSound hoparlörlerini kullanmaya devam edecek. Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve HTC Sense 7.0 kullanıcı arayüzünü önyüklü olarak beraberinde getirecek olan One M9'un bahar aylarında satışa çıkacağı ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 20.01.2015
Kaynak: Nowhereelse.fr

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler