HTC One M9 basın görüntüleri sızdı

HTC One M9 basın görüntüleri sızdı

Tam bir hafta sonra resmiyet kazanacak olan HTC'nin yeni amiral gemisi, bugün bir Alman perakendeci tarafından internete sızdırıldı. One M9 olarak bilinen telefonun ilk basın görüntülerini yayımlayan Cyberport alışveriş sitesi, cihazın teknik özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine dair detaylar da paylaştı.

5 inç Full HD ekran, 2,0 Ghz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 20 MP kamera, 4 MP Ultrapiksel ön kamera, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11ac, microSD kart yuvası, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve HTC Sense 7 kullanıcı arayüzüne sahip olacağı bildirilen M9, geçen seneki One M8 ile neredeyse tamamen aynı kasa dizaynını kullanıyor. Ancak yeni tasarım anlayışını saklamak için türlü oyunlar yaparak daha önce birkaç kez basını kandırmayı başaran Tayvanlı üretici, 1 Mart'ta daha farklı dizaynla karşımıza çıkabilir.

Bu sızıntıyı kendine mal eden ilk kaynak, MobileGeeks.de sitesi oldu. Fakat meşhur sızıntı kaynağı @evleaks, görüntülerin asıl kaynağı olan CyberPort'u işaret ederek ilk kaynağın herhangi bir sızıntı gerçekleştirmediğini ortaya çıkardı. Akabinde son görüntüler hakkında da düşüncelerini paylaşan Evan Blass, basın görsellerinin final cihaza ait olmadığını öne sürdü. Blass'ın bir süre önce yayımladığı M9 ve M9 Plus görüntülerinin de bu basın görselleriyle örtüşmediğini belirtmek gerekiyor. Kafa karıştırıcı sızıntılardan bunalan teknoloji severler, neyse ki bir hafta sonra yeni HTC çözümünü resmen tanıtılırken izleyebilecekler.



Eklenme tarihi: 22.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler