HTC One M8s resmiyet kazandı

HTC One M8s resmiyet kazandı

@upleaks kaynaklı bir sızıntı daha doğrulandı. Bir süredir HTC'nin bütçe dostu bir One M8 sürümü hazırladığını ileri süren güvenilir kaynağın bildirdiği gibi bugün HTC One M8s resmen gün yüzüne çıktı. Firmanın 2014 model amiral gemisiyle tamamen aynı görüntüdeki M8s, orta-üst seviyeye yerleşecek ve Avrupa ülkelerini hedef alacak.

5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemcili Snapdragon 615 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD yuvası, 13 MP arka kamera, HTC Duo Camera donanımı, 5 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 2840 mAh pil ve HTC Sense 6.0 arayüzlü Android 5.0 Lollipop işletim sistemine sahip olan M8s'nin çipset ve ana kamera sensörü dışında orijinal One M8 modelinden eksiği bulunmuyor. Aksine HTC, yeni telefonunda %20 daha büyük bir pile yer vererek kullanım süresini de artırıyor.

Nisan ayı içerisinde ilk olarak İngiltere'de satışa çıkacak olan One M8s, 380 sterlin (1450 TL) perakende satış fiyatına sahip olacak. M8'e kıyasla daha ucuz fiyatlandırılsa da bu orta segment çipsetli telefonun yanlış fiyatlandırılmış HTC çözümleri arasına katılacağını söylemek mümkün. Türkiye'ye gelip gelmeyeceğinden emin olmadığımız bu ürünün yenilenmiş eski bir telefondan ibaret olduğunu bilmekte fayda var.



Eklenme tarihi: 2.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler