Windows Phone 8.1'li HTC One M8 versiyonu 19 Ağustos'ta tanıtılıyor

Windows Phone 8.1'li HTC One M8 versiyonu 19 Ağustos'ta tanıtılıyor

Windows Phone 8.1 işletim sistemli bir üst düzey telefon hazırlığında olduğu iddia edilen HTC, önümüzdeki ay düzenleyeceği basın etkinlği için davetiye dağıtımına başladı. Kısıtlı sayıda basın mensubunun ağırlanacağı New York şehrindeki etkinlik için Android ve diğer platformlara odaklanan adresler es geçilip Windows Phone odaklı teknoloji sitelerine ağırlık verilmiş. Alüminyum kasaya sahip olması beklenen HTC'nin Windows Phone 8.x tabanlı üçüncü telefonu, çok geçmeden ABD'de satışa sunulmuş olacak.

HTC One M8 ile benzer özelliklere sahip olması beklenen aygıt, 5 inç Full HD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, çift kameralı HTC Duo Camera görüntüleme sistemi, ön yüze entegre HTC BoomSound hoparlörleri, 5 MP OmniVision ön kamera ve belki de en önemlisi benzersiz bir dizayna sahip yekpare alüminyum kasayı beraberinde getirecek. Windows Phone 8.1'in akıllı kılflara destek getiren birinci güncelleme sürümünün ön yüklü olacağı akıllı telefon, büyük olasılıkla Tayvanlı firmanın kendi tasarladığı Dot View kılıfıyla birlikte piyasaya sürülecek.

19 Ağustos tarihinde, Türkiye saatiyle 17.00'da başlayacak olan etkinliğin ardından WP 8.1'li One M8 versiyonunun özel olarak Verizon operatörü tarafından aboneleriyle buluşturulacağı iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 30.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler