HTC One M8 Windows'un ilk resmi görüntüsü yayımlandı

HTC One M8 Windows'un ilk resmi görüntüsü yayımlandı

Windows Phone işletim sistemli yeni bir HTC telefonu çok yakında resmiyet kazanacak. 21 Ağustos'ta basın tanıtımı gerçekleştirilecek olan aygıt, ABD'de Verizon Wireless operatöryle anlaşmalı olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. Henüz detayları netleşmemiş olan telefon, bugün PC Magazine tarafından tespit edilen bir bağlantı sayesinde resmen görüntülendi. Operatörün resmi internet sitesinden alınan görsel, HTC M8 Windows isimli cihazın gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Android platformundan gücünü alan Tayvanlı üreticinin amiral gemisi One M8, bazı küçük değişiklikler dışında direk Microsoft'un ekosistemine port edilmiş olacak. 5 inç Full HD ekran, dört çekirdekli Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, çift kameralı HTC Duo Camera sistemi, BoomSound hoparlörler ve 5 MP ön kamera, cihazın başlıca özellikleri arasında yer alıyor. WP8 yazılımının en son sürümü olarak yakında yayımlanacağı bilinen Windows Phone 8.1 Update 1 versiyonundan gücünü alacak One M8 Windows, aynı zamanda HTC'nin de son dönemdeki ilk üst seviye Windows telefonu olarak kayıtlara geçecek.

Alüminyum kasalı özgün tasarımıyla farkını ortaya koyan One M8'in polikarbonat Nokia Lumia'lar karşısındaki en ciddi alternatif olarak piyasaya sürülecek. Ay sonunda başta Amerika olmak üzere çeşitli ülkelerde satışına başlanması beklenen Windows platformunun One M8'i, bakalım uzak doğulu üreticinin yavaşlayan satışlarını hareketlendirebilecek mi.



Eklenme tarihi: 1.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler