Video: HTC One M8'in ilk reklam filmi

Video: HTC One M8'in ilk reklam filmi

HTC, geçen sene yaz döneminde başlayan 1 milyar dolar bütçeli yeni reklam kampanyası kapsamında ünlü aktör Robert Downey Jr. ile el sıkışmıştı. Firma, yeni reklam yüzünün rol aldığı son tanıtım videosunu resmi Youtube kanalından takipçilerinin beğenisine sundu.

Önümüzdeki günlerde Türkiye dahil birçok ülkede satışa sunulacak HTC One M8'in ilk reklam filminde, Iron Man serisinin başrol oyuncusu kendi kimliğiyle One serisinin başarılı tasarımından bahsediyor. HTC One'nin Mobil Dünya Kongresi'nde iki yıldır üst üste en iyi tasarıma sahip akıllı telefon ödülüne layık görülmesine vurgu yapan Downey Jr. yakında çok daha gelişmiş bir tasarıma sahip ikinci One modelinin bu ünvanı devralmak üzere satışa çıkacağını müjdeliyor. Yekpare alüminyum kasası yenilenerek cihazın daha büyük bir bölümünü koruma altına alan yeni nesil One telefonu, Duo Camera modülü, güçlendirilmiş ön yüze entegre BoomSound hoparlörleri ve gelişmiş HTC Sense 6 kullanıcı arayüzüyle rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor.

14 Nisan tarihinde ülkemize giriş yapacak olan HTC One M8, ilk olarak 2.499 liralık özel bir satış paketi içerisinde tüketiciyle buluşacak. Gri ve gümüş renk seçenekleriyle satılacak telefonun altın renge sahip versiyonu daha sonra erişilebilir olacak.



Eklenme tarihi: 9.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler