HTC One M8 Prime detaylandı

HTC One M8 Prime detaylandı

HTC, son günlerde One M8'in de üstünde yer alacak yeni bir süper telefon hazırlığında olduğu iddialarıyla gündeme geliyor. Üst düzey amiral gemi telefon söylentilerinde Samsung'a katılan ikinci isim olan Tayvanlı üreticinin, @evleaks tarafından servis edilen veriler ışığında Prime etiketli telefon projesine dair önemli detaylar ortaya çıktı. Geçen seneden beri benzersiz kasa tasarımlarını oluşturmak için tercih ettiği alüminyum yerine "egzotik" bir materyal kullanacağı iddia edilen HTC, M8'den daha büyük yapıdaki Prime telefonuyla telefon-tablet segmentini hedef alacak.

5,5 inç büyüklüğünde WQHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 805 yongada sistem çözümü, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 300 Mbps hızında veri aktarımına imkan tanıyan 4G LTE Cat.6 destekli Qualcomm Gobi 9x35 modem ve 16 ya da 18 megapiksel çözünürlüklü derinlik sağlayan kamera sensörüyle gelen HTC Duo Camera modülünü yapısında barındıracak HTC One M8 Prime, su geçirmez bir yapıya sahip olacak.

M8 Prime modelinin kasası için alüminyum ve silikon karbit olarak bilinen bileşiğin bir araya getirildiği Al-SiC adlı bir materyal tercih edeceği konuşulan mobil cihaz üreticisi, hem maliyeti daha ucuz hem de daha dayanıklı ve hafif bir dış aksam oluşturmuş olacak. Cihazın kasası ve diğer donanım özelliklerine dair kesin detaylar, eylülde gerçekleştirilmesi beklenen resmi ürün tanıtımında açıklanacak. One M8 Prime, büyük ihtimalle 2013'te piyasaya sürülen One max modelinin halefi olarak piyasaya sürülecek.



Eklenme tarihi: 19.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler