HTC One M8 ve M9 için Android 6.0 güncellemesi dağıtılmaya başlıyor

HTC One M8 ve M9 için Android 6.0 güncellemesi dağıtılmaya başlıyor

Yayılımı tüm yavaşlığıyla devam eden Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi nihayet HTC'nin amiral gemi telefonları için dağıtılmaya hazır. Tayvanlı üreticinin ürün yönetiminden sorumlu yöneticisi, resmi Twitter hesabından dağıtımın önümüzdeki 24 saat içerisinde başlayacağını açıkladı.

iPhone 6'ya benzerliğiyle dikkat çeken One A9 ile ön yüklü olarak sunduğu Marshmallow güncellemesini yarın SIM kilitsiz One M8 kullanıcılarıyla buluşturacak olan HTC, yıl sonuna kadar birçok ülkede müşterilerini en yeni Android versiyonuna yükseltmiş olacak. Hem Android 6.0 hem de Sense 7.0 arayüz güncellemesini yapısında barındıran güncelleme paketinin bu seneki HTC amiral gemisine ulaşması biraz daha uzun sürecek.

One M9 güncellemesi için test çalışmalarının devam ettiğini yazan HTC yöneticisi, küresel modellerin yanı sıra ABD'deki büyük operatörlere ait versiyonlar için de güncelleme faaliyetlerinin sürdüğünü belirtti. One M8 ve One M9'un dışında önümüzdeki yıl One M9 Plus, Desire 8xx ve Desire EYE telefonlarının da Android 6.0 sürümüne güncellenmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 2.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler