HTC One M8 ve One M7 için Android L güncellemesi resmileşti

HTC One M8 ve One M7 için Android L güncellemesi resmileşti

Geçen sene Android 4.4 KitKat güncellemesini yayımlayan ilk üretici olarak müşterilerini oldukça memnun eden HTC, yeni Android sürümünde de aynı başarısını sürdürmeyi planlıyor. Dünkü Google I/O 2014 açılış konuşmasının ardından resmi blog sitesi aracılığıyla bir açıklama paylaşan üretici, Android L yazılımını One telefonlarına getireceğini ilan etti.

Android L güncellemesini doğrulayan ilk üretici olmayı başaran HTC, en yeni işletim sisteminin geçen yılki amiral gemisi One M8'e en kısa süre içerisinde ulaştırılacağını müjdeledi. Halihazırda ön değerlendirme aşamasında olduğuna dikkat çeken Tayvanlı teknoloji şirketi, Google'nin final yazılımı üreticilere dağıtmasıyla birlikte port işlemlerine başlayacak. Firma, Android L işletim sistemi yükseltmesi stabil sürüme ulaştıktan sonra 90 gün içerisinde One M7 ve One M8 kullanıcılarını güncellemeye başlayacağı sözünü veriyor.

Tüketicinin bulunduğu ülke ve operatöre göre değişiklik gösterebilecek Android L güncellemesi, büyük olasılıkla 2014 sona ermeden One M7/M8 sahiplerine ulaşmış olacak. Bu sene farklı bir yazılım geliştirme yöntemi deneyen Google, bugün geliştiriciler için dağıtmaya başlayacağı Android L'yi sonbaharda stabil seviyeye ulaştırarak yayımlayacak. Böylece gerek geliştiriciler gerekse üreticilerle daha yakından çalışma imkanı sağlayacak olan Google, platformun yeni versiyonuna geçişi kolaylaştırmaya çalışacak.



Eklenme tarihi: 26.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler