HTC One M8 mini görüntülendi ve ilk koruyucu kılıfları ortaya çıktı

HTC One M8 mini görüntülendi ve ilk koruyucu kılıfları ortaya çıktı

One M8 adını verdiği yeni amiral gemisini birkaç hafta önce tüketicilerle buluşturan HTC, internete sızmasına engel olamadığı bu cihazıyla uzun süre basın gündeminde geniş yer bulmuştu. Tayvanlı üretici, şimdi ise üst düzey akıllı telefonun mini versiyonuna dair haberlerle anılmaya başladı. İnternete servis edilen kılıf fotoğrafları One M8 mini modelinin ilk kez görüntülenmesini sağladı.

Geçen sene yaz aylarında satışa çıkan One mini ile benzer yapıda olması beklenen ikinci One mini modeli, 4,5 inçlik HD (1280 x 720 piksel) LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB RAM, 13 MP kamera ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi tabanlı HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzünü yapısında barındıracak. HTC'nin alüminyum kasa dizaynını kullanacak One mini 2, One M8'deki Duo Camera donanımından yoksun bir şekilde tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Halihazırda internete sızmış olan iki farklı One M8 mini kılıfı bulunuyor. Üstteki görselde, çift LED flaşlı bir model sergilenirken; aşağıdaki görüntülerde tek LED flaşın eşlik ettiği, güç düğmesinin üst kısma yerleştirildiği bir kasaya dair ipuçları yer alıyor. Cihazın son hali kesinleşmiş olmasa da ortaya çıkan kılıflar, One M8 mini veya One mini 2 ismiyle gelecek orta düzey akıllı telefonun çok yakında tanıtılacağına işaret ediyor.



Eklenme tarihi: 30.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler