HTC One M8'in çift SIM kart destekli versiyonu resmen duyuruldu

HTC One M8'in çift SIM kart destekli versiyonu resmen duyuruldu

Yeni amiral gemisi ve özellikle Desire 816 gibi orta seviye telefonlarıyla 2014 yılında ilk defa kâra geçmeyi başaran HTC, yılın ikinci çeyreği için 2,17 milyar dolar gelir ve 92,3 milyon dolar kâr açıkladı. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla kârını %80 artıran ve analistlerin tahminlerini aşarak ekonomik anlamda olumlu sinyal veren üretici, bugünkü gelir raporu açıklamasının yanı sıra yeni telefonu için de bir basın açıklaması yayımladı.

One M8 telefonunun tunç grisi rengindeki çift SIM kart yuvalı versiyonunu resmen duyuran HTC, önümüzdeki hafta Almanya, Avusturya ve İsviçre'de One M8 Dual SIM adını verdiği aygıtın satışına başlayacağını müjdeledi. 799 avroluk önerilen perakende satış fiyatıyla tek SIM modelinin oldukça üstünde bir fiyat sınırı belirleyen Tayvanlı mobil cihaz uzmanı, bu üç ülke dışındaki bölgelerde Dual SIM One M8'in satılıp satılmayacağına kesinlik getirmedi.

Martta çıkış yapan One M8'in 2014 ikinci çeyreğini ciddi bir şekilde etkileyeceği zaten tahmin edilen bir gelişmeydi. Ancak yılın ikinci yarısında piyasaya çıkacak yeni modeller, One M8'i gölgede bırakarak şirketin yeniden zarara geçmesine neden olacak gibi görünüyor. HTC'nin geçen sene olduğu gibi üçüncü ve dördüncü çeyreklerde zarar edip düşüşünü sürdürmemesi için sonbaharda yeni bir telefon çıkarması gerekiyor. Şu günlerde One M8 Prime adıyla bilinen büyük ekranlı bir telefonun yapım aşamasında olduğu rapor ediliyor. Fakat cihazın rafa kalkmış olma ihtimali yüksek. Geçen sene satışları canlandırması amacıyla 6 inçlik One Max modelini tüketicilerin beğenisine sunan HTC, güncel olmayan donanım ve yüksek fiyat nedeniyle başarılı olamamıştı.



Eklenme tarihi: 3.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler