HTC One M8 için Türkiye'de Android 5.0 Lollipop güncellemesi başladı

HTC One M8 için Türkiye'de Android 5.0 Lollipop güncellemesi başladı

HTC, geçen hafta ABD'de dağıtıma sunduğu One M8 için Android 5.0 Lollipop güncellemesini önceki gün Avrupa genelinde başlatmıştı. Bugün de Türkiye'ye yayılan güncelleme, One M8 kullanıcılarını hem Lollipop işletim sistemi yükseltmesi hem de yenilenen HTC Sense kullanıcı arayüzüyle buluşturuyor.

Yaklaşık 580- 780 MB büyüklüğünde ve 4.16.401.10 yapı numarasına sahip bir OTA paketi vasitasıyla dağıtılan Lollipop güncellemesi, kilit ekranı, çoklu görev ekranı, uyarı merkezi ve çekirdek uygulamalar başta olmak üzere arayüzün birçok bölümünü baştan aşağı yeniliyor. Güvenlik düzenlemeleri ve sorun çözümlerinin eksik olmadı üretici yazılımı, pil ömrünü artırdığı gibi cihazın genel performansını da olumlu yönde etkileyecek. Artık One M8 kullanıcıları çok daha hızlı menü geçişleri ve çok daha hızlı çalışan uygulamalarla karşılaşacak. Bu farklılığın yeni ART runtime'si ile mümkün hale geldiğini belirtmeliyiz.

Android 5.0 güncellemesinin tüm cihazlara ulaşması birkaç hafta sürecektir. Bu süreçte telefonunuzu internete bağlı tutmayı ihmal etmeyin. Güncellemenin aygıtınza ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için Ayarlar'dan Yazılım Güncelleştirmeleri menüsüne girip Güncellemeleri kontrol et düğmesine basmanız yeterli.



Eklenme tarihi: 29.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler