HTC One M8'in Android 5.0 Lollipop yazılım görüntüleri yayımlandı

HTC One M8'in Android 5.0 Lollipop yazılım görüntüleri yayımlandı

HTC, One serisi iki amiral gemisi için Lollipop güncellemesini yaklaşık dokuz hafta içerisinde kullanıma sunmuş olacak. Android 5.0 Lollipop stabil sürümüne ait kaynak kodların yayımlanmasıyla çalışmalarını hızlandıran üretici, bugün internete sızan güncellemeye dair görüntülerle el altından port faaliyetinin hangi düzeyde olduğunu gözler önüne serdi.

Çift kademeli yenilenmiş uyarı çubuğu, hem görünümü hem de işlevi geliştirilen yeni çoklu görev ekranı, kilit ekran araçları ve genel anlamda Material Design anlayışına uygun bir şekilde renk paketi, animasyonları yenilenen Sense 6 kullanıcı arayüzü, sızan görüntülerde açıkça görülüyor. HTC cephesinin en kuvvetli sızıntı kaynaklarından LlabTooFeR imzasını taşıyan ekran görselleri, büyük ihtimalle operatör testleri sırasında veyahut geliştirici kullanımı için yayımlanan bir yazılımdan alınmış.

One M8 ve One M7 modellerini Android 5.0'a yükselteceğini açıklayan Tayvanlı firmadan diğer cihazlarının akıbeti hususunda henüz bir açıklama gelmedi.



Eklenme tarihi: 19.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler