Android 5.0.1 Lollipop yazılımı HTC One M8 üzerinde görüntülendi

Android 5.0.1 Lollipop yazılımı HTC One M8 üzerinde görüntülendi

Şubat 2015'e kadar HTC One M7 ve One M8 akıllı telefonlarını Lollipop sürümüne güncelleme sözü veren HTC, çalışmalarında sona yaklaştı. LlabTooFer adlı sağlam HTC sızıntıları gerçekleştiren kaynağın son paylaşımı, One M8 üzerinde çalışan Android 5.0.1 yazılımını ortaya çıkardı ve güncellemenin neredeyse dağıtıma hazır olduğunu doğruladı.



Kısa süre önce dağıtılmaya başlayan Android 5.0.1 Lollipop işletim sistemi versiyonu, tıpkı HTC'de olduğu gibi diğer üreticilerin de güncelleme planında değişikliğe yol açtı. Bu yüzden dağıtımın biraz gecikmesine neden olan 5.0.1, One M8 üzerinde HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzünün Material Design anlayışıyla yenilenmiş bir versiyonu ile birlikte çalışıyor. Lollipop yazılımının orijinal görünümü, büyük ölçüde Tayvanlı üreticinin arayüzüyle makyajlanıyor. Buna rağmen yeni Android dağıtımından birçok iz görmek mümkün.

Yeni uyarı çubuğu, çekirdek uygulamalar, kilit ekranı, çoklu görev ekranı ve yeni yazılımsal fonksiyonlar, cihaz sahiplerine bir Lollipop yazılımı kullandıklarını fazlasıyla hissettirecektir. Bunlarla birlikte yazılıma HTC tarafından eklenen kolay kullanım modu ve ayarlar uygulamasındaki arama çubuğu arayüze zenginlik katmayı başarıyor. Son halini aldığı tahmin edilen güncelleme, muhtemelen Ocak 2015'te cihaz sahiplerine dağıtılmaya başlayacaktır.



Eklenme tarihi: 22.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler