HTC One M7 için Sense 6.0 arayüz güncellemesi resmen doğrulandı

HTC One M7 için Sense 6.0 arayüz güncellemesi resmen doğrulandı

HTC, geçen sene Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve Sense 5 kullanıcı arayüzüyle piyasaya sürdüğü One M7 adlı telefonunu güncel tutmaya devam edeceğini müjdeledi. 2013'ün son ayında Android 4.4.2 işletim sistemi ve Sense 5.5 arayüz yükseltmesini alan aygıtın kullanıcıları, yakında ikinci bir arayüz güncellemesi daha alacaklar. HTC Amerika'nın genel müdürü olan Jason Mackenzie, resmi Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla One M7 için HTC Sense 6.0 ile gelecek yeni üretici yazılımını doğruladı.

İlk kez One M8'de kullanılan altıncı nesil Sense kullanıcı arayüzü, önceki arayüz sürümlerine kıyasla daha hafif tasarlanmış ve cihazı güç tüketimi, bellek kullanımı yönünden yormayacak şekilde optimize edilmiş. BlinkFeed ana ekran ve Sense arayüzü olmak iki farklı uygulama şeklinde yayımlanan HTC'nin yeni arayüz deneyimi, bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde güncellenebilecek. One M7 ile birlikte bu güncellemeyi alacak olan One mini ve One max da Tayvanlı üreticinin yeni arayüz sisteminden faydalanabilecek.

Mayıs sonunda ABD ve Kanada'daki cihaz sahiplerine dağıtımı gerçekleştirilecek Sense 6 güncellemesi, dünya genelindeki tüm tüketicilere yaz aylarında ulaştırılmış olacak. One mini ve One max için arayüz yükseltmesinin ne zaman dağıtılacağı ise henüz kesinleşmiş değil.



Eklenme tarihi: 14.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler