HTC One M10'dan ilk prototip görüntüsü

HTC One M10'dan ilk prototip görüntüsü

HTC'nin Perfume kod adıyla geliştirmekte olduğu 2016 model amiral gemisine ait ilk görüntü internete sızdı. Evan Blass tarafından paylaşılan görseli VentureBeat.com'un One M10 hakkındaki haberi izledi. Cihazın hem tasarım hem de teknik özellikleri hakkında önemli bilgiler elde edildi.

5,1 inç Quad HD AMOLED ekrana sahip olacağı ileri sürülen M10, One A9'u andıran dizaynı ve BoomSound hoparlörlerini bünyesinde barındırmaması nedeniyle şimdiden teknoloji dünyasının tepkisiyle karşılaşmış durumda. Ön yüze yerleştirilen orta düğme şeklindeki parmak izi okuyucu, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza ve Sense 8.0 arayüzüyle desteklenmiş Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini kullanan cihazın hem ön hem de arka kamerası optik görüntü sabitleme desteğine (OIS) sahip olacak.

Arkada lazer odaklanma sensörlü 12 Ultrapiksel ve önde henüz özellikleri bilinmeyen OIS destekli bir kamera kullanacağı iddia edilen HTC, ay sonunda düzenlenecek MWC 2016 fuarında rakiplerinin gölgesinde kalmak yerine M10 için daha ileri bir tarihte özel bir tanıtım etkinliği organize etmeyi planlıyor.



Eklenme tarihi: 7.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler