HTC One M10'un teknik özellikleri sızdı

HTC One M10'un teknik özellikleri sızdı

Tasarımıyla One A9'u andıracağı iddia edilen yeni HTC amiral gemisi bugün VentureBeat.com tarafından detaylandırıldı. Perfume kod adına sahip cihaz, Tayvanlı üreticinin içerisinde bulunduğu çöküş dönemine rağmen iddialı bir donanım paketiyle tüketicilerin karşısına çıkmayı garanti ediyor.

5,1 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza ve Sense 8 kullanıcı arayüzüyle güçlendirilmiş Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek olan One M10, HTC'nin üç yıldır ısrarla kullanmayı sürdürdüğü ön yüze entegre BoomSound hoparlörlerine sahip olmayacak.

Kamera konusunda Ultrapiksel ısrarını sürdüren HTC'nin bu defa kullanacağı sensör, 12 MP çözünürlüklü olacak ve lazer odaklanma sensörüyle desteklenecek. Kameranın optik görüntü sabitleme desteği de mevcut.

HTC'nin parmak izi okuyuculu ilk amiral gemi telefonu olacak M10'un gelecek ayki MWC 2016 organizasyonunu es geçip daha ileri bir tarihte düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacağı iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 28.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler