HTC One için Android 4.3 güncellemesi Tayvan'da yayımlandı

HTC One için Android 4.3 güncellemesi Tayvan'da yayımlandı


HTC, söz verdiği gibi eylül ayı sona ermeden One modeli için Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi tabanlı üretici yazılımını resmen dağıtmaya başladı. Geçmiş güncelleme dağıtımlarında olduğu gibi yine ilk olarak üreticinin kendi ülkesi Tayvan'daki tüketicilere ulaştırılmaya başlayan yükseltme, yaklaşık 512 MB büyüklüğünde bir indirme gerektirecek ve 3.18.709.2 yapı numarasına sahip olacak.

HTC Zoe kameranın düşük ışıktaki renk problemine çözüm getirecek düzenlemeleri beraberinde getiren yükseltme, uyarı çubuğundaki pil şarj göstergesini yenisiyle değiştirecek ve Jelly Bean sürüm ailesinin son büyük güncellemesine eşlik eden özellikleri HTC One sahiplerinin kullanımına sunacak. Bluetooth 4.0, Low Energy, OpenGL ES 3.0 grafik API desteği ve daha birçok yeniliği beraberinde getiren son HTC One yazılım, önümüzdeki günlerde Tayvan dışındaki bölgelerde de dağıtılmaya başlayacak.

Büyük çaplı bir kullanıcı arayüzü değişimiyle donatılmayan güncellemenin Sense 5.5'li yazılımdan önceki son büyük yükseltme olduğu tahmin ediliyor. HTC One için Android hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 24.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler