HTC One için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

HTC One için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

One modeli için Android 4.2.2 Jelly Bean sürüm güncellemesi üzerinde çalıştığı bilinen HTC, nihayet yeni üretici yazılımının dağıtımına başladı. İlk olarak geçen hafta çift SIM kart yuvasına sahip One versiyonunu yeni sürüme güncelleyen telefon üreticisi, amiral gemisinin Tayvan ve uluslararası versiyonlarını da en yeni Google Android işletim sistemli yazılımın dağıtımına dahil etti.

2.24.709.1 yapı numaralı güncelleme, uluslararası HTC One kullanıcılarına 465 MB büyüklüğünde bir paket halinde OTA yoluyla kullanıcılara ulaştırılıyor. Henüz yükseltmeyle ilgili bir açıklamada bulunmayan Tayvanlı firmanın yeni üretici yazılımına eşlik eden yenilikler şöyle; kameranın otomatik düzeltme ve otomatik odaklanma foknsiyonlarında iyileştirme, ana ekran araçları panelinde düzenleme, menü düğmesi sorunu çözümü, durum çubuğunda yüzdeli pil göstergesi, yeni kilit ekranı ve ekran araçları, Android 4.2'yle gelen çabuk ayar menüsü.

Halen HTC Sense 5.0 kullanıcı arayüzü versiyonunu kullanan yazılım, buna rağmen bir dizi görsel değişimi beraberinde getiriyor. Türkiye'deki cihaz sahipleri için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesinin ne zaman dağıtılmaya başlayacağı bilinmiyor. HTC One güncellemeleriyle alakalı gelişmelere bizi takip ederek ulaşabilirsiniz. Son yazılıma ait ekran görüntüleri aşağıdadır.

HTC One ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınızHTC One

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 3.07.2013
Kaynak: http://www.androidcentral.com/htc-one-422-ota-appears-international-users

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler