HTC One için Android 4.2.2 güncellemesi Türkiye'de dağıtılmaya başladı

HTC One için Android 4.2.2 güncellemesi Türkiye'de dağıtılmaya başladı


Dağıtımına iki hafta önce başlanan HTC One için Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu güncellemesi, bugün Türkiye dahil birçok Avrupa ülkesindeki cihaz sahiplerinin erişimine açıldı. İlk olarak çift SIM kart slotlu modelle uzak doğuda başlayan sürüm yükseltme programı, Temmuz sonuna kadar tüm dünya geneline yayılacak.

Türkiye'deki One kullanıcılarına 2.24.401.2 yapı numaralı 413 megabayt büyüklüğünde bir paketle ulaştırılan Android 4.2.2 güncellemesi, HTC Sense 5.0 kullanıcı arayüzünün versiyonunu yükseltmese de bazı görsel değişiklik ve yeni fonksiyonları beraberinde getiriyor. Üreticinin paylaştığı yenilikler listesi şöyle; geliştirilen yeni ana ekran, ana ekran araçları listesinde düzenleme, yeni kilit ekranı ve kilit ekranı araçları, durum çubuğunda yüzdeli pil göstergesi, ekranın altında beliren menü düğmesini pasif hale getirebilme, üç saniyelik hareketli Zoe resimleri farklı formatta kaydedebilme, kamera, galeri, video ve müzik çalar uygulamalarında iyileştirmeler.

Cihaz numarası HTC tarafından güncellenmek için onaylanan akıllı telefonlara OTA yoluyla dağıtılan güncelleme ayrıca, hızlı ayar menüsü gibi Android 4.2.2'nin bünyesinde barındırdığı yeni yazılımsal özellikleri de HTC One kullanıcılarının kullanımına sunacak. Üretici yazılımının önümüzdeki haftaya kadar Türkiye'deki tüm telefon sahiplerine ulaşması bekleniyor. Güncelleme uyarısıyla karşılaşmayan kullanıcılar, Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım Güncellemeleri menüsünden son güncellemeye erişebilirler.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 15.07.2013
Kaynak: http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-icin-Android-422-guncellemesinin-Turkiye-dagitimi-basladi.htm

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler