HTC One E9 görüntüleri ve resmi teknik özellikleri yayımlandı

HTC One E9 görüntüleri ve resmi teknik özellikleri yayımlandı

Güvenilir sızıntı kaynağı @upleaks tarafından bir süre önce detaylandırılan HTC One E9, bugün Çin'de resmen sertifikalandı. E9pw model numarasıyla TENAA tarafından gün yüzüne çıkarılan telefon artık resmileşti denebilir. Arka kısmında geniş merceğiyle dikkat çeken kamerası ve amiral gemi HTC One modelleriyle neredeyse aynı tasarlanmış polikarbonat kasasıyla E9, orta düzey Desire modelleri ve en üst seviye HTC One M9 arasında konumlanacak.

5,5 inç 2560 x 1440 piksel LCD ekran, 2,0 GHz sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemcili MediaTek MT6795 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 128 GB'ye kadar microSD desteği, 20 MP arka, 4 MP Ultrapiksel ön kamera, 2.800 mAh pil ve Android 5.0 işletim sistemi, E9'un resmileşen özellikleri arasında yer alıyor. Cihazın 7,54 mm kalınlığında olduğunu belirten sertifikada, 150 gram ağırlık ve siyah, beyaz, altın renk seçenekleri bilgisi de paylaşılmış.

Mart sonunda çıkış yapması beklenen One E9, muhtemelen ilk etapta Asya bölgesinde satılacak. One M9'dan daha yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip telefon, MediaTek'in en önemli ürün anlaşmalarından biri olarak teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.



Eklenme tarihi: 10.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler