HTC One E9 Plus basın görüntüleri sızdı

HTC One E9 Plus basın görüntüleri sızdı

Yeni amiral gemisi One M9'a ek olarak üç yeni üst düzey telefon daha geliştiren HTC, önümüzdeki ay Pekin'de bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Geçen seneki dar ürün yelpazesi tercihinden verim alamayan Tayvanlı üretici, bu sene çok daha fazla ürünle tüketicilerin karşısında olacağının sinyallerini veriyor.

One M9 Plus ve One E9 çözümleri netleşen şirketin bir başka üst kademe ürünü daha gün yüzüne çıktı. HTC'ye dair önemli sızıntılara imza atan Çinli bilgi kaynağı @upleaks, One E9 Plus adını verdiği bir başka ürünü gün yüzüne çıkardı. Bir süre önce One E9 olarak Çin'in haberleşme ekipmanları sertifikalayan kurumu tarafından listelenen HTC telefonu olduğu görülen E9 Plus, M9'dan çok daha farklı bir yapıya sahip.

5,5 inç 2560 x 1440 piksel ekran, sekiz çekirdekli Mediatek çipset, 3 GB RAM ve plastik kasayı bünyesinde barındıran E9 Plus modeline muhtemelen 5 inç Full HD ekranlı bir E9 sürümü eşlik edecek. 8 Nisan'da Pekin'de tanıtılacak ürünlerin ilk etapta Asya ülkelerine sunulması ve ancak bahar sonu veyahut yaz başında Türkiye ve diğer ülkelere giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 27.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler