HTC One Dual SIM İngiltere'de önsiparişe açıldı

 HTC One Dual SIM İngiltere'de önsiparişe açıldı

Nisandan beri Çin'de satılmakta olan çift SIM kartlı özel HTC One versiyonu artık uluslararası pazarda. Önceki gün resmi satış sitesi aracılığıyla İngiltere'de önsipariş alımına başlayan HTC, 802w model numaralı aygıtını daha geniş kitlelerin beğenisine sunmaya hazırlandığını müjdeledi. Çift SIM kart desteği uzak doğu ve Asya'nın aksine Avrupa'da çokça kullanılan bir fonksiyon olmasa da 802w'nin artırılabilir depolama alanıyla Çin'den sonra İngiltere ve diğer bölgelerde de başarılı olacağı tahmin ediliyor.

Küresel HTC One sürümüden 10 gram daha ağır ve 1,1 milimetre daha kalın tasarlanan HTC One Dual SIM, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, aynı anda iki SIM karttan sesli/görüntülü görüşme çağrılarını alabilme, konuşma esnasında iki şebeke arasında hızlıca geçiş yapabilme, Dual Network Manager uygulamasıyla iki SIM karta ait verileri birbirine karışmadan kolayca düzenleyebilme yetilerini beraberinde getiriyor. Bunun dışındaki özellikleri HTC One ile aynı olan aygıtın bazı öne çıkan donanım detayları şunlar;

- 4.7 inçlik 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran
- 1.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset
- 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza
- 4 megapiksel HTC Zoe kamera
- HTC BoomSound çift hoparlör ve Beats Audio ses teknolojileri
- 2.300 mAh pil
- Android Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sense kullanıcı arayüzü

Normal HTC One ile aynı perakende satış fiyatına sahip olan One Dual SIM'in çıkış tarihi kesinleşmiş değil. Cihazın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak yayımladığı basın açıklamasında farklı operatör ve bölgelerde satışa başlamak için çalışmalarına devam ettiğini ifade eden HTC'nin yakında konuyla alakalı yeni bildiriler paylaşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 29.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler