HTC One A9'un Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

HTC One A9'un Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

İki hafta önce Amerika'da resmiyet kazanan One A9 çok yakında ülkemizde satışa çıkacak. Büyük çevrimiçi alışveriş siteleri tarafından ön sipariş alımına başlanan orta segment telefon, yurtdışında uygun fiyatıyla tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışırken Türkiye'de HTC'nin bilindik fiyatlandırma politikasını sürdürmekte kararlı.

5 inç 1920 x 1080 piksel AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 617 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 4 MP Ultrapiksel ön kamera, 2150 mAh pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getiren A9'u 2499 ₺ ödeyerek satın almak mümkün. Ürünün dağıtımına ise 12 Kasım tarihinde başlanacak. Bu tarihten sonra tüketiciler, iPhone ile benzerliği sayesinde gündem oluşturan yeni nesil HTC telefonunu teknoloji mağazalarında inceleyebilecek.

ABD'de kısa bir süreliğine 399 dolardan satışı gerçekleştirilen One A9, indirimsiz olarak 499$ fiyat etiketine sahip. 1400 liranın biraz üzerindeki bu etiket ülkemizde 2500 ₺ seviyesine çıkıyor. Önceki telefonlarında da benzer fiyat farklılıklarına rastlanan HTC, Türkiye'deki satış rakamlarından memnun olsa gerek. Zira Tayvanlı şirketi küresel mobil cihaz piyasasında tutmak için hayata geçirilmiş bir hamle olan One A9, piyasada göstereceği performansla emektar akıllı telefon üreticisinin kaderini belirleyecek. Böylesine önemli bir telefonun bu fiyattan satılacak olması şüphesiz HTC'nin düşüşüne katkı sağlayacaktır.



Eklenme tarihi: 5.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler