iPhone 6 görünümlü HTC One A9'un basın görüntüleri ortaya çıktı

iPhone 6 görünümlü HTC One A9'un basın görüntüleri ortaya çıktı

Fransız mobil iletişim operatörü Orange Mobile, bugün HTC'nin gelecek hafta tanıtacağı yeni telefonuna ait detayları yanlışlıkla internet sitesinden ziyaretçileriyle paylaştı. Kısa süre sonra yayımdan kaldırılsa da ürün sayfası sayesinde Aero kod adlı telefonun resmi basın görüntüleri gün yüzüne çıkmış oldu. 599 avrodan fiyatlandırıldığı görülen HTC One serisi cihazın siyah ve beyaz renk sürümleri doğrulandı.

Apple'nin geçen yıl iPhone 6 ile piyasaya sürdüğü yeni alüminyum kasa tasarımına benzerliğiyle dikkat çeken telefon, firmanın rakibini taklit amacıyla dizayn değişikliğine gittiğini gösteriyor. Önceki yıllardaki yekpare alüminyum kasa tasarımlarıyla Apple dahil birçok üreticiye ilham kaynağı olan HTC, bu yöntemle halen devam eden ekonomik çöküşü hasebiyle güç yetiremediği küresel çapta pazarlamayı kolay yoldan halletmek istiyor olabilir.

HTC gibi bir üst segment üreticinin rakiplerini kopyalamayı tercih etmesi üzücü. Ancak One A9 adıyla 20 Ekim'de tanıtılması beklenen telefonun şimdiden herkesin dikkatini çektiği aşikar. Daha önce mevcut kasa tasarımlarını makyaşlamak suretiyle yeniden pazara sunmayı deneyen Tayvanlı üretici bakalım bu hamlesinden fayda sağlayabilecek mi.



Eklenme tarihi: 15.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler